Over Ons

Op Promo24.be verzamelen wij dagelijks alle aanbiedingen die over het internet zwerven. Door de vele dagaanbieders zagen wij door alle bomen het bos niet meer. Onze inbox liep vol met dagaanbiedingen. Daarom besloten we te beginnen met Promo24.be. Hierbij focussen wij enkel op dagaanbiedingen die 24 uur geldig zijn of zolang de voorraad strekt. U vindt hier dan ook dagelijks een overzicht van de beste aanbiedingen uit België, elke dag weer! Zo vindt u hier aanbiedingen van o.a. 1dayfly, Alternate, Actie van de dag, Click to Buy, iBood, TravelBird, Elke dag iets Leuks, Outspot, Uitbieden, Voordeelvanger, Watch2day en nog veel meer.

Ook aanbod uit Nederland!

Wij verzamelen niet alleen Belgische dagaanbieders, maar ook Nederlandse aanbieders die naar België bezorgen. Op deze manier kunnen wij een compleet aanbieding van dagaanbiedingen voor u presenteren.

Promo24 nieuwsbrief

Dagelijks rond 13:15 versturen wij een selectie van onze beste dagaanbiedingen naar al onze leden. Wilt u ook op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kan op onze homepage.

Contactgegevens

Promo24.be is onderdeel van Mondola en is gevestigd in Groningen, te Nederland. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info @ Promo24.be.