Disclaimer

Promo24.be is een websites met een overzicht van dagaanbiedingen. Wij verkopen zelf geen producten, vakanties of diensten, maar wij tonen een overzicht van aanbiedingen. Deze informatie is afkomstig van websites met dagaanbiedingen. Promo24.be is dan ook niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden op haar website. De acties worden om het uur geladen, dus het kan zijn dat informatie een korte tijd niet overeenstemt met de informatie op de websites van de dagaanbieding. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Voor vragen en klachten over de opgenomen producten, vakanties of diensten, verwijzen wij je naar de klantenservice van de website van de betreffende aanbieding.

Promo24.be is een website van Olie Media in Groningen. Olie Media gaat zorgvuldig om met de aan haar toevertrouwde informatie. Persoonlijke informatie, zoals adres- en e-mailgegevens zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld. Onze dagelijkse nieuwsbrief wordt alleen verstuurd aan hen die daar nadrukkelijke toestemming voor hebben gegeven (dubbel opt in). Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Reacties via het reactieformulier worden niet doorgestuurd naar partners, tenzij nadrukkelijk aangegeven of overeengekomen.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info @ promo24.be.